Tip en veninde: Klik her!
15/11-2020

Frokost plus kunst

Nu er der mulighed for at spise en hyggelig frokost, samt se på kunst efter behov.

Tag med til ARKEN søndag den 15. november.

Vi mødes i butikken ved indgangen kl. 12.00. +/ - 5 min. Først opsøger vi caféen m.h.p. frokost, dernæst ser vi på kunst.
Kl. 14 er der for de interesserede ca. en times omvisning i udstillingen Baron Rosenkrantz- Farvernes mystik. Ellers er der fri leg:)

BARON ROSENKRANTZ – FARVERNES MYSTIK
Kom med på en rejse ind i Arild Rosenkrantz' mystiske univers og gå på opdagelse i hans fantastiske farver og dramatiske mytologier. En søgende sjæl, en excentrisk vismand, en utraditionel baron og en dedikeret kolorist. Alt dette – og meget mere – var baron Arild Rosenkrantz (1870-1964). Han var farverig, gådefuld og rig på fortællinger – lige som de fascinerende værker, han skabte. Baron Rosenkrantz – Farvernes mystik er den første store museumsudstilling med Rosenkrantz’ værker. Gennem malerier, pasteller, broderier, illustrationer og 1:1 skitser af farvestrålende kirkeruder udfolder særudstillingen historien om den hidtil ukendte danske kunstmaler og hans jagt efter lys, farver og mystik.

FRA STØVKORN TIL KOSMOS
Stjernehimle, lyskegler og det indre af et atom. En særophængning af ARKENs samling sætter fokus på vores trang til at se sammenhænge mellem det uendeligt store og det uendeligt lille. I en tid med pandemi og klimaforandringer er vi blevet opmærksomme på naturens uregerlige kræfter på en ny måde, og vi kan føle os uendeligt små, men alligevel stærkt forbundne. Kunsten har gennem århundreder tumlet med spørgsmålene om, hvad et menneske er, og hvilken plads vi kan og bør indtage i Jordens økosystem og universets system af galakser. Med særophængningen tages vi på en opdagelsesrejse ud i rummet og ind i det indre af øret, hvor kunsten tager livtag med fysik, astronomi og biologi.
Kunstnere som Nanna Debois Buhl, Astrid Myntekær og Marie Kølbæk Iversen undersøger verden omkring os med kameraløse fotografier, videoværker og lysinstallationer for at få os til at reflektere over de store sammenhænge.

Læse mere på: https://www.arken.dk/udstillinger/

Hilsen Anne :)


Ansvarlig profil: Bruger
Link til mere info: http://www.arken.dk/udstillinger/
Link til opslag / netværk: Gå til opslag / netværk...
Dato: 15/11-2020
By / sted: Arken, Ishøj


Tilmeld en gæst. Skriv navn og e-mail i felterne herunder.
OBS: Hvis du allerede er medlem af vi-kvinder, bedes du logge ind, før du tilmelder dig

Navn:
E-mail:

 
Tilmeldte medlemmer
  Brugernavn Fødselsår Billede By Postnr
Bruger  1952  Ja  København Ø  2100 
Bruger  1951  Ja  Frederiksberg  2000 


Tilbage
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version