Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms.

Levering

Den normale leveringstid er 1-3 hverdage fra ordreafgivelsen. Der tages dog forbehold i forbindelse med ferie og helligdage.

Forsendelse

Alle priser er inkl. porto. Alle varer sendes med Postnord.

Betaling

Hos Vi kvinder kan du betale med Dankort og kontooverførsel:

Dankort: Beløbet for varen trækkes på din konto, når varerne afsendes fra vi kvinder. Vi kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betalingssystemet hos Vi kvinder er godkendt af Nets og alle oplysninger vedrørende betalingen, som sendes over internettet, er krypteret med SSL.Kontooverførsel: Varen afsendes, så snart vi har modtaget beløbet på vores konto.

Returret

I vi kvinder shop har du 14 dages fuld returret. Du skal blot inden 14 dage fra levering give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftlig per e-mail til info@vi-kvinder.dk. Varen skal tilbagesendes ubrugt og i væsentlig samme stand, som den er modtaget i. Varerne skal returneres i original og intakt emballage. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, men du afholder dog selv udgiften til returforsendelsen. Vi returnerer beløbet til din konto 1-3 hverdage, efter vi har modtaget varerne retur.

Varer returneres til:
Vi kvinder
Præstetoften 2
4735 Mern

Reklamation

I vi kvinder shop har du som forbruger reklamationsret efter dansk lovgivning som er 24 måneder. Når du ønsker at reklamere over en vare, bedes du sende varen vedlagt beskrivelse af reklamationen til: Vi kvinder, Præstetoften 2, 4735 Mern

Kontakt informationer:

Vi-Kvinder
Præstetoften 2
Øster Egesborg
4735 Mern

In house koncept i Nurd - CVR-nr: 21 52 23 33
e-mail: info (@) vi-kvinder.dk
Tlf.: 21 77 87 88


© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version