God Netværksskik på Vi Kvinder


Du vil fremme og opretholde høje etiske standarder og vil være rummelig, fordomsfri, ærlig og diplomatisk over for andre medlemmer. Samtidig vil du respektere, at ikke alle ønsker at netværke på samme måde, og der skal være plads til mange små, meget forskellige grupper.

Du vil udtrykke dig diplomatisk og hensynsfuldt og bidrage til at bygge broer mellem andre kvinder. Du vil bidrage til at sprede mod, glæde og inspiration, du vil begynde med at give og deltage aktivt.

Du vil ikke skrive dårligt om og til andre, hvor forskellig deres synspunkt end er fra dit eget, og du vil lave indlæg uden reference til andre profiler eller personer, med mindre det er for at rose dem.

Alle indlæg skal overholde, hvad man kan kalde almindelig god takt og tone. Det betyder bl.a., at indlæg ikke måde være injurierende, diskriminerende eller krænkende.

Der er tale om selvstyrende grupper, og du er derfor indforstået med at overholde og respektere alle regler og krav for de respektive grupper, som den enkelte administrator for de pågældende grupper har bestemt. Du er indforstået med, at du kan anmode om optagelse i beskyttede grupper, men ikke kan forvente at blive optaget. Beslutningen ligger udelukkende hos den der er administrator af den pågældende gruppe.

Markedsføring og reklame af virksomheder, produkter eller ydelser må kun finde sted under menupunktet ”Bazar”, på din egen profil og under menupunkterne ”Mine tilbud” og ”Mine kompetencer”. Du vil markedsføre dig med respekt for den gældende markedsføringslov. Du må aldrig skrive tilbud eller reklamer i beskeder direkte til andre medlemmer.

Reklame for andre, eksterne, konkurrerende netværk eller sider må ikke finde sted på vi-kvinder.dk hverken direkte eller indirekte.

God netværks lyst
Vi Kvinder
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version