Betingelser


1. Registrering:

Det er nødvendigt at registrere dig hos Vi Kvinder for at blive medlem og gøre brug af den service Vi Kvinder tilbyder.

Ved registreringen lover du at give korrekte og opdaterede oplysninger om dig selv. Du lover ligeledes at opdatere dine data, således at dine data altid er korrekte og opdaterede.

Vi Kvinder forbeholder sig retten til at opsige et medlemskab, hvis der er opgivet ukorrekte data ved registreringen, ligesom Vi Kvinder forbeholder sig retten til at slette og rette tekst og billeder der ikke lever op til Vi Kvinders krav.

Alle medlemmer skal være 18 år eller derover for at benytte sig af Vi Kvinder - og de skal være kvinder.

Prisen er: kr. 350,- inkl. moms for et år. (365 dage)

FORTRYDELSESRET: Når du har accepteret betaling og oprettet din profil får du adgang til fortrolige informationer forbeholdt Vi Kvinder medlemmer, der er derfor ingen fortrydelsesret.

Alle personlige data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet.

Sørg for at angive en korrekt e-mail adresse, det er din sikkerhed, hvis du skulle glemme din adgangskode, da den så automatisk kan blive sendt til din e-mail. Når du opretter din profil accepterer du samtidigt, at vi må udsende vores interne, reklamefrie nyhedsbreve til dig udelukkende med vigtige oplysninger vedr. drift og udvikling af systemet.

2. Adgangskode:

Du vil, som del af registrerings processen, blive bedt om at vælge en adgangskode. Du alene er ansvarlig for at holde din adgangskode hemmelig, eller for at give din adgangskode til andre personer. Hvis du har grund til at tro, at din adgangskode ikke længere er hemmelig, er du alene ansvarlig for at ændre din adgangskode fra menupunktet Min profil. Du alene er ansvarlig for brug af din adgangskode og for alle aktiviteter foretaget ved brug af din profil.

3. Gebyr & Opsigelse:

Vi Kvinders gebyrer bliver opkrævet af registrerede medlemmer og kan ændres fra tid til tid. Disse ændringer træder i kraft umiddelbart efter brugerne er givet besked om ændringerne. Vi Kvinder kan notificere brugerne via email eller andre midler, der virker rimelige ifølge Vi Kvinders bedste skøn.
Vi Kvinder forbeholder sig retten til at opsige et medlemskab, hvis Vi Kvinders krav om god opførsel ikke er overholdt, eller hvis vores regler for god tone og netværksskik ikke bliver overholdt eller ved vulgær eller på anden vis upassende opførsel eller chikane af andre medlemmer finder sted. Vi Kvinder kan opsige et medlemskab via email eller andre midler der virker rimelige ifølge Vi Kvinders bedste skøn. En sådan opsigelse er gyldig fra afsendelse af opsigelsen og brugeren har ikke ret til at få forudbetalt medlemsgebyr tilbagebetalt.

Du har ret til at opsige dit medlemskab når som helst via e-mail, men du vil ikke kunne kræve allerede betalt gebyr tilbage. Når du opsiger dit medlemskab bliver din profil slettet og kan ikke genskabes.

4. Rettigheder til indhold og ide:

Vi Kvinder forbeholder sig alle rettigheder til tekst og ide som kan findes på www.vi-kvinder.dk. Tekst og indhold må ikke gengives uden Vi Kvinders tilladelse.

5. Online Indhold:

Meninger, gode råd og udtalelser, samt andet information eller indhold der er tilgængelig gennem Vi Kvinder som er skrevet af medlemmer er ikke nødvendigvis Vi Kvinders holdning og er ikke nødvendigvis pålideligt. Vi Kvinder garanterer ikke, at sådant indhold er pålideligt eller brugbart. Brugeren er indforstået med, at dette indhold ikke er Vi Kvinders ansvar og Vi Kvinder kan ikke drages til ansvar for tab eller skade sket på baggrund af dette indhold

Vi Kvinder har ingen forpligtigelse til at føre kontrol med oprettede opslag/grupper, men forbeholder sig retten til at måtte gennemse, og efter egen beslutning at slette.

Hvis du ønsker at anmelde ulovligt eller anstødeligt materiale på Vi Kvinder kontakt venligst info@vi-kvinder.dk

Vi kvinder forbeholder sig ret til løbende, at udvikle og ændre på funktioner og system, og derigennem holde netværket up to date, relevant og tidsvarende. Sådanne ændringer varsles til alle medlemmer, til den e-mail medlemmerne har angivet på deres profil.

6.Online Opførsel:

Som Medlem er du indforstået med, at du alene er ansvarlig for indholdet og/eller den information du offentliggør via din profil eller på anden vis.
Du er indforstået med at bruge Vi Kvinders service i overensstemmelse med alle gældende love og regler.
Du er indforstået med ikke at uploade billeder der kan virke stødende eller vulgære.
Du er indforstået med ikke at benytte vulgær eller på anden vis upassende sprog i forbindelse med profilen eller kommunikation med andre brugere gennem Vi Kvinder. Du er indforstået med ikke at skrive dårligt om andre, hvor forskellig deres synspunkt end er fra dit eget, og at du vil lave indlæg uden reference til andre profiler eller personer med mindre det er for at rose dem. Du er indforstået med at overholde og respektere alle regler og krav for de respektive grupper, som den enkelte administrator for den pågældende gruppe har bestemt. Du er indforstået med at du kan anmode om optagelse i beskyttede grupper, men ikke kan forvente at blive optaget. Alle indlæg skal overholde, hvad man kan kalde almindelig god takt og tone. Det betyder bl.a., at indlæg ikke måde være injurierende, diskriminerende eller krænkende. Det samme gælder direkte henvendelser til andre brugere i netværket.

Markedsføring og reklame af virksomheder, produkter eller ydelser må kun finde sted under menupunktet ”Bazar” og tilhørende events, samt på din egen profil og under menupunkterne ”Mine Tilbud” og ”Kompetencer”. Du vil markedsføre dig med respekt for den gældende markedsføringslov. Du må aldrig skrive reklame/tilbud direkte til andre medlemmer.

Reklame for andre, eksterne, konkurrerende netværk - herunder hvervning af medlemmer til andre platforme/fora/communities - må ikke finde sted på vi-kvinder.dk hverken direkte eller indirekte.

Vi Kvinder forholder sig retten til at slette eller ændre profiler, grupper, opslag og billeder der ikke lever op til disse krav.

7. God Netværksskik på Vi Kvinder:

Du vil fremme og opretholde høje etiske standarder og vil beskæftige dig med ærlighed og åbenhed over for andre medlemmer.

Du vil ikke skrive dårligt om andre, hvor forskellig deres synspunkt end er fra dit eget, og du vil lave indlæg uden reference til andre profiler eller personer med mindre det er for at rose dem.

Alle indlæg skal overholde, hvad man kan kalde almindelig god takt og tone. Det betyder bl.a., at indlæg ikke måde være injurierende, diskriminerende eller krænkende.

Du vil udtrykke dig diplomatisk og hensynsfuldt og bidrage til at bygge broer mellem andre kvinder. Du vil bidrage til at sprede mod, glæde og inspiration, du vil begynde med at give og deltage aktivt.

Der er tale om selvstyrende grupper og du er derfor indforstået med at overholde og respektere alle regler og krav for de respektive grupper, som den enkelte administrator for den pågældende gruppe har bestemt. Du er indforstået med, at du kan anmode om optagelse i beskyttede grupper, men ikke kan forvente at blive optaget. Beslutningen ligger udelukkende hos den der er administrator af den pågældende gruppe.

Du vil respektere, at ikke alle ønsker at netværke på samme måde, og der er plads til mange små, meget forskellige grupper.

Markedsføring og reklame af virksomheder, produkter eller ydelser må kun finde sted under menupunktet ”Køb, salg & reklame” og i tilhørende events, samt på din egen profil og under menupunkterne ”Mine Tilbud” og ”Kompetencer”. Du vil markedsføre dig med respekt for den gældende markedsføringslov. Du må aldrig skrive tilbud direkte til andre medlemmer.

Reklame for andre, eksterne, konkurrerende netværk må ikke finde sted på vi-kvinder.dk hverken direkte eller indirekte.

Vi Kvinder forbeholder sig retten til at slette opslag, grupper, indlæg og profiler der ikke lever op til disse krav om god netværksskik.

8. Drift:

Trods al mulig omhu kan Vi Kvinder ikke garantere at websitet vil køre uden driftsforstyrrelser og tager intet ansvar for skade der måtte forekomme som følge af manglende tilgængelighed til denne information.

Vi kvinder kan ikke drages til ansvar for profiler der ikke er tilgængelige pga. blokeringer eller andre problemer lokalt på medlemmets eget computerudstyr. Vi kvinder kan kun yde minimal support via e-mail eller telefon.

9. Reklamation:

Alle henvendelser vedr. reklamation rettes til kontaktoplysningerne herunder.

Tak fordi du tog dig tid til at læse vores betingelser.

God fornøjelse

Vi Kvinder er leveret af:

Vi-Kvinder
Amager Strandvej 60-64
2300 København S

e-mail: info (@) vi-kvinder.dk
© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version