Opret en profil

Få adgang til vi kvinder's beskyttede community. Vi kvinder henvender sig primært til kvinder 30+, men du er også velkommen, selvom du er yngre. Du skal dog være fyldt 18 år. Handelsbetingelser
Gennemsnits alder lige nu er 56 år. De fleste profiler er mellem 51 - 60 år. Ældste profil er 76 år.

Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper. Opret din profil for under 1 kr. om dagen. Dit navn er kun synligt for medlemmer, der selv er logget ind i netværket. Din adresse og e-mail er ikke synlige. Bemærk at dine oplysninger udelukkende bliver anvendt i forbindelse med vores kontakt til dig.

Indtast dine oplysninger :

Fornavn
Efternavn
Adgangskode
Gentag kode
Fødselsdato
Land
Adresse (oplyses ikke)
Postnr
By
E-mail (oplyses ikke)
Gentag e-mail  
Profiltekst


Ved indbetaling bliver udløbsdato : 07/04-2021


Pris : 350,- DKK inkl. moms


Vælg betalingsmetode :

 Dankort (aktiveres med det samme)
Kontooverførsel (kan tage 3-4 dages administrationstid)

Bekræft at du har læst betingelserne.


FORTRYDELSESRET: Når du har accepteret betaling og oprettet din profil får du adgang til fortrolige informationer forbeholdt Vi Kvinder medlemmer, der er derfor INGEN fortrydelsesret.

OBS: Vær opmærksom på forlænget administrationstid hvis du vælger at betale ved kontooverførsel. Betaler du med Dankort oprettes/forlænges din profil til gengæld med det samme.
© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version