Tip en veninde



Dit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Anders Moseholms, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 14-03/2018
Vi køber selv vores billet kr. 145,- Vi mødes kl. 18.30 Tag med på en guidet tur på Anders Moseholms vej igennem 90ernes kulturscene i København og frem til i dag. Aftenen vil rumme relevante nedslag på udstillinger, rejser, kunstnerforestillinger og realiteter. Det vil handle om den drivkraft som udspringer af modstand - om sandheder som konstant sander til, om indfaldsveje til nye afkørsler og de mulige umuligheder for konstruktiv destruktion og endelig den rene kunst som investeringsobjekt. Det vil handle om, at det er menneskeligt at ville finde en mening, - også når vi ser på kunst. I angsten for at reducere kunst til et dekorativt objekt på væggen, kan man føle sig fristet til at tro at betydningsfuld kunst er kunst, der handler om betydningsfulde samfundsproblemer som social uretfærdighed, undertrykkelse, klimakrisen etc. Men den gode sag udtrykt i kunsten garanterer ikke den gode kunst. Fascister kan også male smukke billeder.

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]



Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk




© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version