Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen UDSOLGT Koncert med Die Herren, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 24-01/2018
Den 24/1 2018 kl. 19.30-21.00 kan du få en musikalsk oplevelse af de helt store i Kerteminde Kirke. Die Herren afholder en koncert med overskriften Åbenbaringer. Vi køber hver især billet. Den koster 150 kr. og kan bl.a. købes ved at følge vedhæftede link i denne event. Da det er unummerede pladser, mødes vi foran kirken ved indgangen kl. 18:30, så vi er sikker på en god plads sammen. Det irske rockband, U2 ́s musik har i mange år betaget hele verden. Hvad færre ved er, at U2 ́s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket af tro og biblens ord. Lige fra bandets start i slutningen af 70erne har de været et religiøst inspireret orkester, og tre af medlemmerne står åbenlyst frem med deres tro. Det er ingen hemmelighed at deres tekster generelt er funderet i troen på Gud og mange af sangene direkte har referencer til biblen og dens ord. Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2 ́s musik og spillet over 1700 koncerter. Die Herren ønsker med U2 ́s musik, at gøre kirken til et levende og livskraftigt sted. Publikum engageres og involveres i koncerten, og man har ladet sig ”inspirere” af den amerikanske gospel-tradition hvor hele huset og dens beboere bliver ét.

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version