Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen The Bootleg Beatles, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 20-01/2018
Lørdag den 20. januar 2018 The Bootleg Beatles Odeon kl. 20.00 Der er nummererede siddepladser. De billigste billetter koster kr. 430 og jeg vil gerne prøve at bestille, men jeg tror det haster, så hvis du vil med, bedes du tilmelde dig her og overføre kr. 430 via MobilePay 21459590 senest mandag den 30. oktober. The Bootleg Beatles Direkte til Danmark fra de helt store scener i London, Liverpool, Manchester og resten af England. The Bootleg Beatles er verdens suverænt bedste Beatles-band, der som ingen andre kan få John, George, Paul og Ringo til at leve på scenen. Oplev sensationen i ODEON den 20. januar 2018. Når de store britiske aviser bruger ord som ”Perfection”, ”Glorious” og ”Terrific” og ruller karakterskalaen helt ud – så ved du, at du har noget helt speciel i vente. The Bootleg Beatles *ER* noget helt specielt. De fire hovedpersoner har, siden 1980, vokset sig til verdens bedste og mest populære Beatles-band, med koncerter over hele verden og en enorm fanskare af entusiastiske Beatles-elskere. Med udgangspunkt i The Beatles’ kæmpe katalog af udødelige klassikere tager gruppen publikum med på en rejse tilbage til bandets storhedstid. Gruppen kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os. Kort sagt; tættere på den ægte vare kommer du aldrig igen. Til koncerten skal vi opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner - og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd. The Bootleg Beatles har tidligere spillet i Danmark, og også her var pressen i næsegrus beundring: "Showkoncert i jubelklassen" skrev Jyllandsposten. "Det kan ikke gøres bedre - så enkelt er det!" konstaterede Jyllands-Posten. “Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke" måtte Nordjyske overgive sig. "Get Back", "Penny Lane", "All You Need Is Love", ”Yellow Submarine”, "When I'm Sixty-four", "Strawberry Fields Forever", "Hey Jude" og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle, og til at styre løjerne findes ingen bedre end Hans Otto Bisgaard. Medbring godt humør - og du vil få en uforglemmelig aften. Eller som det hedder på Sgt. Pepper: ”A splendid time is guaranteed for all”.

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version