Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Seebach Musical, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 11-01/2018
Vil du med til Seebach Musical i Fredericia Teater torsdag den 11/1? Vi arrangerer samkørsel , vi kører fra Kerteminde kl. 17:30 og aftaler, hvor vi samler hinanden op. Koncerten starter kl.19:30. Der købes B-billetter á 370 kr Da der er stor rift om billetterne, er tilmeldingsfristen kort, så deadline for tilmelding og betaling er onsdag den 9/11, hvorefter jeg fluks køber billetter OBS: Ved tilmeldingen bedes I overføre kr. 370 på Mobile Pay 40461950 ell. kontonr. 2377-7620015819 –Skriv gerne jeres navn. Seebach er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik. Om far og søn – Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og ikke mindst musikken, der indrammer det hele. Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen og om den arv, der altid vil følge os. Kom med på en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie. Fra 1960’ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix-vindere og til toppen af vore dages hitlister – fra de helt store sceners rampelys til de mørkeste afkroge af livet bag dem.

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version