Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Nytårskoncert med Copenhagen Phil og Michael Carøe, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 09-01/2018
Jeg har købt billet til denne koncert - måske flere vil med? :-) Det er kl. 19.30 Billet købes her: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?back=1&seccode=b92a2da8ee NYTÅRSKONCERT Crooner møder klassisk Intet nyt år uden Copenhagen Phils festlige nytårskoncerter. I år med Michael Carøe som syngende konferencier til en kavalkade af musikalske højdepunkter og muntre overraskelser – der sætter orkestret i swingninger. Med Michael Carøe i front siger vi farvel til 2017 og byder det nye år velkommen på fornøjeligste vis – og tager publikum med på en rejse ind i musikken og Carøes crooner-univers. Her tager vi favntag med store klassiske evergreens, der kommer under særlig Carøesk behandling; kan man sætte klassisk musik til crooner-klassikere og popmusik? Kan man synge over Bachs Air? Det bliver musik, fest og underholdning for fuld skrue, når Michael Carøe og Copenhagen Phil udfordrer hinanden. Velkommen til Las Vegas, Sinatra og Martini i et glas – musikalske godbidder, cool smoking og elegant musikalitet. Og mon ikke vi også skal høre bl.a. Cry Me A River og My Way… Hele herligheden får ekstra kolorit, når orkestret igen i år spiller medleyet Absolute Copenhagen Phil med musikalske smagsprøver fra kommende koncerter – et medley, hvor musikerne selv har været i gang med saksen for at klippe noder fra hinanden og sætte dem sammen til et helt nyt potpourri. Arr. Korsør Koncerterne Billetpris: Voksne: kr. 150,- Pensionister: Kr. 100,- Unge under 18 år: Gratis (dog med billet)

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version