Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Udsolgt Forfatteraften med Maren Uthaug, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 13-03/2018
Mød bloggeren, stribetegneren og forfatteren Maren Uthaug, som med sine udtryksfulde og humoristiske striber har fået indprentet sig i danskernes hukommelse. Striberne blev afsættet for to udgivelser i tegneserieformat, men det var med romanen "Og sådan blev det", at hun for alvor indtog forfattertitlen. Mød det mangesidede talent, når hun samtaler med Signe Ryge. Vi mødes tirsdag den 13/3 kl. 18.00 på Kulturmaskinen (Farvergården 7). Vi venter på hinanden ved indgangen, så vi kommer til at sidde samlet. Arrangementet starter kl. 18.30 med en menu, som vil være inspireret af forfatterens seneste roman. Herefter går vi i salen, og lytter til forfatterens snak med Signe Ryge om inspiration, forfatterskab og ikke mindst hendes seneste roman slægtsfortællingen "Hvor der er fugle", som har fanget rigtig mange læsere, siden den udkom. Priserne er: Billetpris med spisning: 225 kr./200 kr. for medlemmer af Nysgerrig Fyn (medlemskort vises i indgangen). BEMÆRK: Billetter skal købes på forhånd. Hver især køber billet ved at følge linket i denne event. Vær obs. på, at du skal være tidligt ude med at skaffe dig en billet! Men husk også at tilmelde dig eventen. Vi ses, :)

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version