Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Dark Field Analysis, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 10-03/2018
Kom med ind og se den spændende forestilling Dark Field Analysis: Tag med til Danmarkspremiere på den internationale forestilling Dark Field Analysis og oplev det fængende univers skabt af den anmelderroste koreograf Jefta van Dinther (SE/DE). Jefta van Dinther er en af tidens mest markante koreografer. Hans arbejde omfatter samarbejde med ledende koreografer i Europa og en lang række produktioner bl.a. for Cullberg Balletten i Sverige. Forestillingen udfolder sig gennem en samtale mellem to nøgne mænd. Og blod er den røde tråd gennem hele forestillingen. Det handler om følelsen af at være i live, når koreograf Jefta van Dinther placerer os mennesker i forhold til andre former for liv. Du kan godt begynde at glæde dig... DARK FIELD ANALYSIS præsenteres i et samarbejde mellem Dansehallerne og Corpus, A-salen på Det Kgl. Teater. Du kan læse mere om den fængende teaterforestilling her Du får en billet til forestillingen Dark Field Analysis. Spillested: Corpus, A-salen. Det Kongelige Teater, Tordenskjoldsgade 10, 1055 Kbh K Varighed: ca. 60 min. Normalpris dørsalg: 175 inkl. gebyr // Sweetdealpris: 95 inkl. gebyr Bemærk: Alder fra 15 år. Forestillingen er på engelsk, og der vil være nøgenhed. ________________________________________ Vi mødes kl. 16.30 uden for Tordenskjoldsgade 10, København K. Da det ikke er til at vide, hvornår billetterne bliver udsolgt på Sweetdeal, vil jeg samle op på tilmeldinger og koordinere fælles billetkøb tirsdag aften d. 16. januar. De, der melder sig til eventet efter d. 16. januar, bedes selv købe billet på Sweetdeal.

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version