Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Husets Teater: Revolt. She Said. Revolt Again., som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 23-02/2018
Kom med til forpremiere fredag 23. februar kl. 20 på forestillingen: Revolt. She Said. Revolt again. Husets Teater, Halmtorvet 9B, Kbh. V. Pris : 110 kr. inkl. et glas vin i baren ved køb gennem Politiken Plus. Birgitte sørger for køb af billet efter overførsel på Mobilepay 22 19 80 70. Senest 11. februar. Beskrivelse: Revolutionér verden – vend den på vrangen. Revolutionér sproget – stop med at tale. Revolutionér arbejdet – gå i dialog med det. Revolutionér kroppen – begynd at lukke den ned. ’Revolt. She said. Revolt again.’ er et teatralsk angreb på det sprog, der i århundreder har forstærket undertrykkelse af kvinder og en eksplosiv udforskning af, hvad det at være kvinde betyder i det 21. århundrede I en serie på en gang komiske og foruroligende situationer vendes hverdagens sprog på vrangen; `dirty talk’ bliver strippet ned, et frieri giver bagslag, og nøgenhed bliver foldet ud lige midt i supermarkedets mejeriafdeling. Den unge britiske dramatiker Alice Birch samler sproget til et oprør mod sig selv, og lader det åbne ild mod konventionerne om køn, arbejde, moderskab, aldring og kærlighed. ’Revolt. She said. Revolt again.’ er et kraftfuldt nyskrevet stykke dramatik der handler om, hvordan vi taler til og om hinanden, og giver os en velkommen lektion i ulydighed. Ord bliver drejet til handlinger og sproget stilles til ansvar for hvad det siger, med det formål at forandre. På scenen kan et stærkt ensemble bestående af Marina Bouras, Charlotte Munck, Jens Albinus, Stine Gyldenkerne og Alvin Olid Bursøe opleves. Musikeren Hannah Schneiderhar komponeret musik som matcher tekstens særlige fremmedartede univers. Hannah Schneider er i teatersammenhæng bedst kendt for sit meget roste arbejde med ’Melodien der blev væk’ på Nørrebro Teater i 2016. Medvirkende: Marina Bouras, Charlotte Munck, Jens Albinus, Stine Gyldenkerne og Alvin Olid Bursøe Tekst: Alice Birch Musik: Hannah Schneider Lyddesign: Asger Kudahl Lysdesign: Mads Vegas Scenografisk konsulent: Rikke Juellund

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version