Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Gratis foredrag på Anexet, livestreamet, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 06-02/2018
"Design af biomolekyler og nanorobotter" Ved Ebbe Sloth Andersen, Aarhus Universitet. Tirsdag den 6. febr. kl. 19 - 21. Forskerne har nu afluret hvordan vores celler bygger avancerede biomolekyler. Hør om hvordan forskerne udnytter det til at designe robotter i molekylestørrelse som kan bruges til at opdage og rapportere om sygdomme og til at finde og dræbe kræftceller. Det er 2. sæson, hvor Aarhus Universitet sender livestreamede foredrag ud til hele Danmark. Vi er så heldige, at Lundsgård Gods lægger gratis hus til 8 forskellige foredrag, fra 6. febr. til 1. maj. Foredragene vises på en storskærm. Og man har muligheder for under foredragene digitalt at sende spørgsmål. Foregår i Anexet, den kæmpestore, smukke ombyggede lade og kostald.

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Marienbergvej 132, 1 sal, 4760 Vordingborg | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version