Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Martha & Frank - The Musical - LUKKET FOR TILMELDING, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 08-04/2018
Er der nogle, som kunne tænke sig at se denne forestilling sammen med mig søndag den 8. april kl. 16? OM FORESTILLINGEN “Jeg kan ikke mere. Jeg kan ikke holde det her ud. Hører du efter? Jeg har det dårligt. Jeg har det FYSISK dårligt. Jeg har drukket fire glas vand fra automaten, og du sidder bare dér, og du ser mig ikke. Og jeg kan ikke mere. Jeg har nået punktet. Jeg har nået PUNKTET, Frank.” Sådan starter Caroline Jørgensens vinterkabaret om Martha og Frank. Den tager udgangspunkt i Aretha Franklins fantastiske soul-univers og lader det møde en dansk ægteskabelig virkelighed i form af Martha og Frank, der balancerer på randen af skilsmisse. I et syret, humoristisk univers bliver vi bragt helt ind i ægteskabets maskinrum, der eksploderer i vilde soul-sange. Medvirkende: Anna Ur Konoy, Nis Pedersen, Michael Andersen, Bent Lundgaard Instruktør: Ina Miriam Rosenbaum Jeg kan købe billetterne til 105 kr. pr. stk. Jeg køber gerne samlet til alle tilmeldte, så derfor vil jeg henstille til, at man kun tilmelder sig, hvis man er helt sikker på at kunne deltage! Min. 4 tilmeldte. Sidste frist for tilmelding: 1. marts Jeg har reserveret bord på Café Ciré på Valby Langgade kl. 14.30 til lidt at drikke eller spise inden forestillingen. Hvis I ikke kan nå det, så mødes vi bare på teatret ca. kl. 15.50. Jeg tager alle billetterne med. Glæder mig til at se fra jer :-) Knus Lene

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 2018 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version