Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Filosofi om humor, døden, David Bowie og fodbold, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 23-05/2018
Der er nu købt billetter til dem der har tilmeldt sig arrangementet. Men du er meget velkommen til at deltage og tilmelde dig her, hvis du kan købe din billet selv. Er du også ligesom jeg, vild med Svend Brinkmann?:-) Han formår at formidle filosofien på en så forståelig og humoristisk måde, at man har lyst til at høre mere. Og det er ikke så ofte han holder foredrag i København, så det vil jeg ikke gå glip af. (Selv om hans seneste bog handler netop om "at gå glip":-)) Her er han i en samtale med en britisk filosof, Simon Critchley. Foredraget starter kl. 17.30. Lidt om foredraget: .... ved at erkende vores endelighed kan vi lære at finde lykke og mening i tilværelsen. Med britisk humor viser Critchley os døden som både tragisk, morsom og absurd. Han kan opleves i Den Sorte Diamant, hvor han i samtale med Svend Brinkmann vil snakke om hans seneste bog "De døde filosofers bog". De vil nærmere tale om dødens relation til filosofien, livet, kunsten og mere... Du kan læse mere om foredraget under linket. Tænker at vi kunne afslutte aftnen med lidt mad/drikke et sted i nærheden, hvor vi kan samtidig filosofer videre over hvad vi har hørt, eller hvad nu vi har lyst til at tale om:-) Der er nummererede pladser, og det koster 125 DKR + booking gebyr. Jeg køber gerne billetter, til dem der melder sig inden 3/3. Også lukker jeg for fælles billetkøb. Håber at høre fra jer :-)

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Lergravsvej 53, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version