Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Lillefredag med Coco O, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 20-06/2019
Er der mon nogen, som vil med i Tivoli og høre Coco O - tidligere forsanger i Quadron? Om koncerten: Siden Coco O. lancerede sin solokarriere, har hun udgivet en række stemningsfulde singler, og hun sluttede 2018 af med et udsolgt show i DR Koncerthuset. At hun hurtigt skaber en succes er ikke nogen overraskelse, for ambitionerne har altid været skyhøje for soulsangerinden Coco O. Med duoen Quadron rykkede hun til USA for at arbejde sammen med de bedste folk i branchen. Nu er hun tilbage i Danmark og har sat en ny retning for sin musik med et mere minimalistisk udtryk, der sender tanker til både Sade og Robyn. Koncerten starter kl. 19.00 ved Orangeriet. Da der altid er propfyldt på de få siddepladser, synes jeg, vi skal mødes ved hovedindgangen til Tivoli ved Vesterbrogade kl. 17.30 for at sikre os siddepladser. Håber vi ses :-)

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version