Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Brunch Nimbs Brasserie - fuldt booket, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 24-11/2019
Vi er nu 6 deltagere, så jeg lukker for tilmelding og glæder mig til at ses :) Så må det vist snart være tid til at mødes igen til vores efterhånden klassiske kulturgruppe-brunch på Nimbs Brasserie. Jeg har reserveret bord til 6 personer søndag 24/11 kl. 12, og prisen inkl. bobler, kaffe/the og juice er 395 kr. Bagefter kan de, der har lyst, gå med en hyggelig tur rundt i et juleudsmykket Tivoli :) Her info fra Nimbs website: Nimbs brunch er den perfekte kombination af veltillavede retter serveret ved bordet og en stor buffet, hvor du kan plukke de ting, du er mest fristet af. Ved bordet får I en servering bestående af små varme retter til deling, og derudover er det blot at gå om bord i alt fra økologiske croissanter til små salater og honning fra Tivolis egne bier. Buffeten rummer alskens bagværk, mælkeprodukter og naturligvis den søde afslutning, og det hele er inkluderet – også crémant, kaffe/te og juice.

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk
© 2000 - 20019 Vi Kvinder by Nurd | CVR.DK-21522333 | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version