Tip en venindeDit navn:   
Din e-mail:
Modtagers navn :
Modtagers e-mail :


E-mailen du sender kommer til at se således ud:

  Kære [Modtagers navn],

Du er blevet tippet om eventen Dam Good Goodies - konditori - Lukket for tilmelding, som [Dit navn] mener kan have din interesse.

EventDato: 04-10/2020
NYT d. 2.9.2020 Der kan evt. oprettes venteliste. Ledige pladser bliver tilbudt den/de person(-er), som står først på ventelisten. Af hensyn til sikkerhed ifm. COVID-19 øges antallet af pladser ikke. -------------------------------------------------------------------- Jeg har tidligere besøgt dette hyggelige lille konditori på Østerbro og har i nogen tid også tænkt på, om der mon ikke er stemning for et sådan event i Vi-Kvinder. Konditoriet er forholdsvist nystartet , og ejeren, Louise Brinch Dam, har både en kokke- og en konditoruddannelse med i bagagen og mange års erfaring fra ansættelser på Fredensborg Store Kro, Snapstinget på Christiansborg, dessertkok for Erwin Lauterbach o g traditionsrige La Glace, hvor hun bl.a. var souschef. Hvis I har lyst til at smage Louises lækre kager sammen med mig, så har jeg reserveret bord til 6 kvinder, søndag d. 4. oktober 2020 kl. 13.30. Kh. Lisbeth

Vi kvinder er et livsstilsnetværk for kvalitetsbevidste voksne kvinder, der ønsker oplevelser, fordybelse og kultur i et beskyttet forum. Vi skaber nye relationer og mødes om kultur, kunst og fritid i selvstyrende grupper.

[Dit navn] har skrevet følgende personlige hilsen:
[Din personlige hilsen]

Med venlig hilsen
[Dit navn]Tak for din hjælp med at udbrede kendskabet til vores netværk!

Med venlig hilsen

Vi-kvinder.dk


© 2000 - 2020 Vi Kvinder | Amager Strandvej 60-64, 2300 København S | Kontakt: info@vi-kvinder.dk
Gå til mobil version